Перша позика під 0.01%

AlexСredit

Рівень довіри користувачів: 97.8%

Мікрофінансова організація AlexCredit надає своїм клієнтам «швидкі» кредити терміном до 30 днів. Зручність співпраці з МФО полягає в тому, що Вам не буде потрібно витрачати стільки часу і сил на оформлення позики, як в банку.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (голосовать)
Loading...

Умови кредитування в компанії AlexСredit

Термін видачі кредитувід 5 до 30 днів
Перший кредит4000 грн
Сумавід 12000 до 18000 грн
Безкоштовний кредит3 000 грн на 30 дн.
Ставка новым клиентам0.01%
Ставка на повторний займ1.53%
Віквід 18 до 65 років
Час розгляду5 хв
Спосіб отримання грошей
На карту

AlexCredit не вимагає від користувачів збирати довідки про доходи, надавати заставне майно і підтверджувати свою платоспроможність – мінімум документів, 10-15 хвилин і гроші надходять на Вашу банківську картку.

Вимоги до позичальників

Отримати термінову позику в МФО Алекс Кредит може користувач, який відповідає таким критеріям:

  • громадянство України;
  • вік від 18 до 65 років;
  • наявність паспорта та ідентифікаційного коду;
  • проживання на всій території України, крім АР Крим і зони ООС.

Для початку процесу оформлення кредиту клієнту необхідно зайти на головну сторінку сайту AlexCredit і в онлайн-калькуляторі вибрати необхідну суму і термін погашення. Для нових клієнтів можливо отримати до 3000 гривень, а термін видачі 20 календарних днів, а постійні можуть розраховувати на суму до 12000 на термін до 45 днів. Якщо розраховані калькулятором процентні платежі Вас влаштовують – натискаємо на кнопку «Подати заявку» і переходимо до заповнення анкети. Стандартна ставка відсотка – 1,53% на добу.

В анкеті необхідно вказати мінімальний набір персональних даних, а також номер свого мобільного телефону і реквізити платіжної картки. Звертаємо Вашу увагу на те, що телефон і картка повинні бути при цьому під рукою, для проведення верифікації зазначених даних. Залишок на карті повинен становити не менше 2 гривень – система автоматично заблокує суму випадково обраного розміру, а клієнту необхідно буде ввести її значення в якості перевірочного коду при заповненні кредитної заявки. Після цього заявка відправляється на розгляд автоматизованою системою. Термін розгляду становить приблизно 15 хвилин, в ході яких дані перевіряються на повноту і достовірність, а також якість кредитної історії. Якщо заявка схвалена – кошти надходять на карту протягом декількох хвилин.

Пролонгація кредиту

Якщо у клієнта виникла потреба відстрочити виплату кредиту, то МФО AlexCredit надає йому можливість пролонгувати термін його дії. Для цього в особистому кабінеті користувача необхідно сплатити нараховані процентні платежі, фіксовану плату за послугу продовження далі вибрати термін пролонгації – 10, 20 або 30 календарних днів. Звертаємо Вашу увагу на те, що рішення про пролонгацію приймає автоматизована система – в деяких випадках заявки відхиляються. Нарахування процентних платежів після пролонгації здійснюється за стандартною ставкою.

Прострочення і штрафи

За кілька діб до закінчення терміну кредиту компанія АлексКредит надсилає своїм клієнтам СМС-повідомлення з нагадуванням про обов’язковість оплати. Прострочена заборгованість обкладається підвищеною відсотковою ставкою, розмір якої дорівнює 3% на добу, і одноразовим штрафом в 10% від розміру початкового кредиту. Крім того, дані про прострочення подаються в Кредитне бюро, що автоматично призводить до погіршення кредитної історії. Компанія залишає за собою право передачі кредита клієнта на користь третіх осіб або звернення в судові інстанції.

Акції та спецпропозиції

Компанія AlexCredit здійснює регулярні розіграші промокодів, які надають право на отримання кредиту за зниженою процентною ставкою. Розмір знижки залежить від умов конкретного конкурсу. Промокоди поширюються через розсилки компанії по електронній пошті або публікуються на сторінці AlexCredit в соціальній мережі Facebook. Крім того, підписники сторінки можуть взяти участь в розіграші призів і подарунків. Постійні клієнти компанії беруть участь в спеціальній рейтинговій програмі, чим вище рейтинг клієнта, тим краще умови кредитування. Рейтинг залежить від сум і термінів погашення кредитів, а також дотримання платіжної дисципліни.

Переваги

Перевагами компанії є:

  • високий рівень захисту даних;
  • клієнто-орієнтована програма лояльності;
  • рейтингова система, що дозволяє отримувати кредити на більш вигідних умовах.

Контактна інформація

Веб-сайт:www.alexcredit.com.ua
Телефон:
  • 044 389 33 03
  • 099 618 64 64
  • 097 618 64 64
  • 093 618 64 64
E-mail:admin@alexcredit.com.ua
Юр. адреса:49041 м. Дніпро, вул. Стартова, 9-А, 2-поверх
Час роботи підтримки:пн-пт: 08.00-20.00 сб-нд: вихідні
Свідоцтво про реєстрацію:ФК №930 от 08.08.2017
Ліцензія Нацкомфінпослуг:№ 930 от 08.08.2017

Написати коментар

Ваш email не буде опублікований.