ZeCredit

Рівень довіри користувачів: 15%

Компанія ZeCredit пропонує короткострокові позички для громадян України. Фінансова установа діє на підставі свідоцтва про реєстрацію, виданого 17.11.2021 року. Організація-засновник, якій належить торгова марка ZeCredit – ФК “ІНВЕСТРУМ”. Особливості роботи компанії Клієнтам, які вперше звернулися до послуг компанії, пропонується відсоткова ставка 0,01%. Фінансова компанія працює виключно в онлайн-режимі, кошти видаються на банківську картку. Основний вид […]

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (оценок нет)
Loading...

Умови кредитування в компанії ZeCredit

Термін видачі кредитувід 1 до 30 днів
Перший кредит7000 грн
Сумавід 1000 до 12000 грн
Ставка новым клиентам0.5%
Ставка на повторний займ%
Віквід 18 до 65 років
Час розгляду10-15 хв
Спосіб отримання грошей
На карту

Компанія ZeCredit пропонує короткострокові позички для громадян України. Фінансова установа діє на підставі свідоцтва про реєстрацію, виданого 17.11.2021 року. Організація-засновник, якій належить торгова марка ZeCredit – ФК “ІНВЕСТРУМ”.

Особливості роботи компанії

Клієнтам, які вперше звернулися до послуг компанії, пропонується відсоткова ставка 0,01%. Фінансова компанія працює виключно в онлайн-режимі, кошти видаються на банківську картку. Основний вид діяльності – видача мікропозичок. Послуги факторингу та фінансового лізингу призупинено.

Переваги ZeCredit

  1. Безвідсотковий кредит для новачків
  2. Обробка заявок за 5 хвилин.
  3. Схвалення до 96% заявок клієнтів.
  4. Довідки про доходи та додаткові документи не потрібні.
  5. Можливість пролонгації позики.
  6. Можна оформити позику зі збільшеним терміном кредитування – до 180 днів (для постійних клієнтів).
  7. Для новачків доступний кредит до 7000 гривень.

Хто може стати клієнтом компанії

Стати клієнтом мікрофінансової організації ZeCredit може будь-який громадянин України, якому виповнилося 18 років. Є варіанти кредитування студентів та пенсіонерів (до 65 років). Обов’язковою умовою є постійне джерело доходу, підтверджувати його документами не потрібно. У цьому є варіанти кредитування безробітних осіб.

Для оформлення знадобляться 2 основні документи – паспорт та код платника податків.

Алгоритм оформлення кредиту

Заповнення анкети не забере клієнта більше 10 хвилин. Весь процес оформлення відбувається онлайн.

Крок 1. Перевірка умов позики

Перевірити суму та термін позики можна на кредитному калькуляторі. Він знаходиться в центрі основної сторінки сайту ZeCredit. Умови позичальник вибирає самостійно, рухаючи повзунок калькулятора праворуч або ліворуч. Калькулятор простий, виставивши суму та термін позики, можна побачити загальну суму боргу (з відсотками), а також дату повернення.

За законодавством України, фінансові компанії нараховують відсотки лише за фактичні дні використання кредиту. Чим раніше повернете борг, тим меншою буде переплата. Комісії за дострокове погашення заборонені, і ZeCredit суворо дотримується законодавчих норм, вибудовуючи роботу із позичальниками максимально прозоро. Також можливе часткове погашення основного боргу.

Крок 2. Реєстрація на сайті

Перед заповненням анкети користувач повинен зареєструвати особистий кабінет. В обліковому записі зручно переглядати статус поточного кредиту, погашати борг, оформляти нову позику, уточнювати дату погашення та реквізити МФО.

Постійні клієнти можуть оформити новий кредит буквально за 2-3 хвилини, скориставшись кнопкою Вхід, що знаходиться у верхньому правому куті сайту ZeCredit. Новачки повинні пройти швидку реєстрацію, вказавши номер телефону, на який надходить одноразовий код. Натискаючи кнопку Далі, клієнт погоджується з обробкою персональної інформації.

Крок 3. Заповнення кредитної заявки

Кредитною заявкою є анкета користувача, тому до її заповнення варто віднестися відповідально. Допущені помилки та помилки можуть призвести до відмови кредитної компанії. Не рекомендується приховувати свою реальну адресу, якщо вона не збігається з адресою прописки або завищувати рівень свого доходу.

Від клієнта потрібно заповнити такі вкладки:

  • особисті дані (ПІБ, дата народження);
  • паспортні дані (серія, номер, дата видачі, а також код ІПН);
  • адресу реєстрації та проживання;
  • зайнятість (місце роботи та посада, розмір доходу).

Крок 4. Перевірка банківської картки

Отримати мікропозику клієнти можуть на будь-яку дебетову карту українського банку. Перед зарахуванням коштів банківську картку необхідно прикріпити до особистого кабінету та пройти перевірку (верифікацію). Верифікація – додатковий ступінь безпеки, який дозволяє переконатися, що картка належить саме її власнику, а не шахраю. Для цього на рахунку блокується довільна сума у ​​межах 1 гривні, а власник просто вказує у спеціальному полі її значення до копійок.

Крок 5. Підписання кредитного договору

Оскільки процес оформлення мікропозики відбувається онлайн, кредитний договір також підписується в електронному форматі. Після того, як клієнту надійшла позитивна відповідь за його кредитною заявкою, можна переходити до підписання кредитного договору. Як підпис використовується унікальний смс-код, який потрібно ввести в спеціальне поле. Після того, як клієнт ввів код, підписання відбувається одним кліком. Кошти буде зараховано на прикріплену банківську картку протягом 1 хвилини.

Чому у видачі кредиту можуть відмовити?

Зазвичай фінансова компанія не афішує причину відмови. Найпопулярніші причини відмови – помилки та друкарські помилки в анкеті, непогашені боргові зобов’язання або занадто велике кредитне навантаження. Відмова може бути отримана через збій у реєстрі боржників, коли кредит давно погашено, але інформація не оновилася у базі даних.

Іноді виправити ситуацію можна, запросивши меншу кредитну суму, ніж та, яка вказувалася спочатку. Невеликі позики мають більше шансів на схвалення. МФО ZeCredit лояльна до позичальників зі зіпсованою кредитною історією, якщо йдеться не про злісних неплатників.

Пролонгація позики

Зберегти свою кредитну історію, якщо не вистачає коштів на погашення боргу, можна. І тому існує пролонгація позики. Вона продовжує термін користування кредитом ще на 7, 14 і навіть на 30 днів. Оформити пролонгацію можна в особистому кабінеті користувача. Алгоритм досить простий:

  • увійти до кабінету за допомогою логіну та паролю;
  • знайти непогашену позику та натиснути на кнопку «продовжити»;
  • вибрати картку для списання або додати нову;
  • підтвердити списання коштів.

Пролонгація – послуга безкоштовна. Від клієнта потрібно оплатити свою позику в частині відсотків, що набігли на даний момент часу.

Як погасити кредит

  1. Особистий кабінет

Більшість користувачів вибирають саме цей спосіб, оскільки він простий та швидкий. Для оплати клієнти повинні зайти в обліковий запис і вибрати вкладку «Погашення». І далі підтвердити списання коштів із прикріпленої картки. Додаткових комісій не передбачено, зарахування коштів на рахунок МФО ZeCredit відбувається миттєво.

  1. Банківська каса

Погасити борг також можна в будь-якому українському банку, хоч це і більш довгий спосіб. Для оплати клієнт повинен вказати реквізити ZeCredit, свій ІПН та номер кредитного договору. Іноді платіж може зараховуватися з цього приводу кредитора із запізненням на кілька банківських днів, тому погашення варто планувати заздалегідь.

  1. Платіжний термінал

Сплатити мікропозику можна у будь-якому платіжному терміналі. Наприклад, ПриватБанк або EasyPay. Для оплати в пошуковому рядку терміналу виконайте пошук за назвою компанії або кодом ЄДРПОУ. Також можна знайти логотип ZeCredit на вкладці «Фінансові організації».

Контакти ZeCredit

Компанія реєстратор: ФК «ІНВЕСТРУМ»

ЄДРПОУ: 42201361.

Юридична адреса: 03150, м. Київ, вул. Велика Васильківська, 72

Телефон: 0 800 352 706 (по Україні), +38 093 085 3553 (для дзвінків з-за кордону).

Сайт компанії: https://www.zecredit.com.ua/.

E-mail: info@zecredit.com.ua

Чат-бот: у нижньому правому кутку сайту.

Відгуки клієнтів компанії

Користувач під ніком Ekateryna86 – постійний клієнт компанії. Вона часто звертається до мікропозичок, коли їй не вистачає грошей до зарплати та задоволена зниженим відсотком за кредитом.

Контактна інформація

Веб-сайт:
Телефон:
  • 0 800 352 706
E-mail:info@zecredit.com.ua.
Юр. адреса:03150, м. Київ, вул. Велика Васильківська, 72
Час роботи підтримки:24/7
Ліцензія Нацкомфінпослуг:Нацкомфинуслуг ФК №1107 от 03.10.2018

Написати коментар

Ваш email не буде опублікований.