КачайГроші

Рівень довіри користувачів: 93.8%

Ви самі вибираєте суму і термін, на які хочете зайняти гроші. Якщо ви вже користувалися нашим сервісом, подача заявки через Особистий Кабінет займе не більше 5 хвилин.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (голосовать)
Loading...

Умови кредитування в компанії КачайГроші

Термін видачі кредитувід 5 до 30 днів
Перший кредит10000 грн
Сумавід 500 до 15000 грн
Безкоштовний кредит10000 грн на 15 дн.
Ставка новым клиентам0,01%
Ставка на повторний займ1.5%
Віквід 20 до 65 років
Час розгляду15 хв
Спосіб отримання грошей
На карту

Онлайн-сервіс Качай ГРОШІ – це відмінна можливість швидкого оформлення мікрокредиту на будь-які цілі. Гроші на картці, які з’явилися за кілька хвилин, можна витратити на новий смартфон, плаття, туфлі, закінчення ремонту або термінову заміну зламаного ноутбука. Компанія Качай ГРОШІ надає термінові позики на суму до 15000 та термін до 30 діб. Для першого кредиту Вам знадобиться пройти процедуру реєстрації на сайті компанії за 15-20 хвилин, а подальші позики можна оформити зі свого смартфона за 2-3 хвилини по дорозі на роботу або навчання, сидячи на дивані перед телевізором.

Вимоги до позичальників

Оформити позику в МФО Качай ГРОШІ може будь-який користувач, який відповідає таким критеріям:

  • громадянство України;
  • наявність паспорта та ідентифікаційного коду ІПН;
  • вік від 20 до 65 років;
  • платіжна картка українського банку систем Visa або MasterCard.

Для початку роботи новий клієнт компанії повинен зайти на сайт і на онлайн-калькуляторі вибрати необхідну суму кредиту і термін його погашення, натиснувши на кнопку «Подати заявку на кредит». У відкрившійся анкеті заповнюємо персональну і контактну інформацію, використовуючи свій номер мобільного телефону та адресу електронної пошти. Потім проходимо процедуру верифікації платіжної картки – система повинна упевнитися, що карта належить саме заявнику. Для цього на карті буде заблокована випадкова сума, розміром до 1 гривні. Ця сума буде служити перевірочним кодом – дізнавшись її за допомогою функції інтернет-банкінгу або через СМС-повідомлення, користувачеві потрібно ввести її значення в відповідне інформаційне поле в Особистому кабінеті.

Якщо система перевірила всі дані клієнта і винесла позитивне рішення, то залишається останній крок – необхідно познайомитися з Паспортом споживчого кредиту та умовами Кредитного договору. Кошти надійдуть на картку протягом декількох хвилин, але в деяких випадках через затримку в роботі банків емітентів процес оформлення трансакції може затягнутися. При повторних оформленнях вся процедура займає не більше 2-3 хвилин.

Пролонгація

Пролонгація діючого кредиту – зручна опція, яка дозволяє продовжити термін його дії без погіршення кредитної історії і накладення штрафних санкцій. Активувати послугу можна через Особистий кабінет на сайті Качай ГРОШІ після повної сплати нарахованих процентних платежів і штрафних санкцій, якщо такі є. Пролонгація оформляється в день закінчення терміну дії колишнього кредитного договору або пізніше. Термін продовження дорівнює первинному терміну оформлення позики. Активувати послугу можна максимум 10 раз зі збереженням колишньої процентної ставки.

Прострочення і штрафи

Якщо обумовлена ​​в кредитній угоді дата погашення позики настала, а платіж не наслідував, заборгованість переходить в статус простроченої. На прострочений борг здійснюється нарахування процентних платежів аж до дати фактичного погашення, але не більше ніж на 60 діб. Штрафні санкції не передбачені. Мікрофінансових організація качати ГРОШІ передає справу до судових інстанцій для примусового стягнення боргу з урахуванням всіх процентних платежів і судових витрат. Право власності на кредит може бути передано третім особам, в тому числі компаніям-колекторам.

Акції та спецпропозиції

Сервіс Качай ГРОШІ пропонує своїм клієнтам програму лояльності, в рамках якої кожному користувачеві привласнюється рейтинг в залежності від кредитної історії. Кожна ступінь рейтингу Silver, Gold і Vip означає кредитування по все більш вигідною процентною ставкою SILVER знижка в 5,00% при максимально кредитний ліміт в 13000 грн., GOLD знижка 10,00% при ліміті 14000 грн. і VIP знижка 20% при ліміті 15000 грн.

Переваги

Сильними сторонами компанії Качай ГРОШІ є:

  • зручна і вигідна програма лояльності;
  • просте оформлення кредиту;
  • зручний набір способів погашення заборгованості;
  • відсутність штрафів за прострочені позики.

Контактна інформація

Веб-сайт:kachay.com.ua
Телефон:
  • 044 337 67 27
  • 099 528 70 37
E-mail:info@kachay.com.ua
Юр. адреса:03150, м. Київ, вулиця Федорова Івана, 64/16 оф. 311.
Час роботи підтримки:пн-пт: з 8:00 до 20:00 сб-нд: з 10:00 до 16:00
Свідоцтво про реєстрацію:ФК №999 от 15.03.2018
Ліцензія Нацкомфінпослуг:№520 от 11.04.2018

Написати коментар

Ваш email не буде опублікований.