TOP Credit

Рівень довіри користувачів: 89.6%

Topcredit надає фінансову допомогу всім верствам населення, незалежно від їх рівня доходу, віку, соціального статусу. Компанія надає фінансовий ресурс і якісний сервіс кожному громадянину України.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (голосовать)
Loading...

Умови кредитування в компанії TOP Credit

Термін видачі кредитувід 1 до 29 днів
Перший кредит3000 грн
Сумавід 500 до 15000 грн
Ставка на повторний займ1.90%
Віквід 18 до 70 років
Час розгляду15 хв
Спосіб отримання грошей
На карту

Мікрофінансова компанія TOP Credit була заснована в 2015 році групою досвідчених фахівців кредитного ринку України. З тих пір вона пройшла шлях від початківця проекту до організації, що здійснює онлайн обслуговування клієнтів з усіх областей та населених пунктів країни. Своїм головним завданням ТОП Кредит ставить швидкий і легкий доступ до фінансової допомоги без необхідності довгого збору різних довідок і документів. Будь-який клієнт компанії може за кілька хвилин взяти позику на поїздку у відпустку, закінчення ремонту, покупку нового телефону або просто похід в магазин чи аптеку.

Вимоги до позичальників

Для отримання мікрокредиту в МФО TOP Credit необхідно відповідати наступним мінімальним критеріям:

  • бути громадянином України віком від 18 до 70 років;
  • мати діючий паспорт нового чи старого зразка;
  • мати ідентифікаційний код ІПН;
  • мати платіжну картку українського банку з мінімальним залишком в 1 грн .;
  • мати номер телефону українського оператора зв’язку і доступ в Інтернет.

Для отримання позики на головній сторінці офіційного сайту компанії необхідно натиснути на кнопки «Реєстрація» або «Отримати гроші». Потім вносимо необхідні дані в інформаційні поля анкети, що відкрилася. Звертаємо Вашу увагу на те, що від повноти та достовірності цих відомостей буде залежати рішення про надання або ненадання кредиту. Для збільшення шансів користувач може завантажити скан-копії документів на сайт. Потім в СМС-повідомленні прийде одноразовий код для перевірки номера мобільного телефону – його необхідно вказати на сайті.

Переходимо безпосередньо до кредитної заявки – вказуємо в Особистому кабінеті суму і термін, на який необхідно позичити гроші. Для нових клієнтів максимальна сума кредиту становить 3000 гривень, але кожне успішне погашення збільшує її до максимального ліміту в 15000 грн., використовувана ставка відсотка становить 1,9% на добу. На наступному етапі вносимо реквізити платіжної картки, на яку Вам надійдуть кошти. Для її перевірки автоматична система спише з неї 1 гривню, яка пізніше повернеться Вам на рахунки. 10-15 хвилин обробки заявки і, в разі позитивного рішення, гроші у Вас на карті.

Пролонгація

Якщо Ви не можете повністю або частково повернути отриманий кредит вчасно – пролонгуйте його. Пролонгація – продовження терміну дії кредитного договору. Мікрофінансових організація TOP Credit надає своїм клієнтам право на пролонгацію терміном на 10 календарних днів необмежену кількість разів. Умовою пролонгації є своєчасна оплата всіх нарахованих процентних платежів. Замовити послугу можна в Особистому кабінеті користувача на офіційному сайті компанії.

Прострочення і штрафи

Прострочення – самий негативний сценарій для позичальника. Вона формується тоді, коли кредит не був погашений вчасно і клієнт не оформив його пролонгацію. Після цього йому нараховуються штрафи і пеня, а компанія ТОП Кредит звертається в судові органи для примусового стягнення боргу або передає право власності на нього третім особам. Для того, що б не потрапити в трубну ситуацію, клієнт має право оформити реструктуризацію свого боргу з можливістю поетапної виплати. Для цього необхідно звернутися в колл-центр компанії за телефоном, вказаним на сайті.

Акції та спецпропозиції

В рамках корпоративної програми лояльності МФО ТОП Кредит здійснює поширення промокодів, за допомогою яких можна отримати знижки при оформленні кредиту. Отримати промокод можна за допомогою СМС-розсилки або рекламної розсилки по електронній пошті. Розмір знижки залежить від умов конкретної рекламної Акції.

Переваги

Перевагами співпраці з компанією ТОП Кредит є:

  • швидкий розгляд кредитних заявок;
  • відсутність необхідності підтвердження наявності постійної роботи;
  • можливість поліпшення свого кредитного рейтингу;
  • функція оплати кредиту частинами з виплатою процентних платежів тільки на залишок суми;
  • відсутність штрафів за дострокове погашення заборгованості.

Контактна інформація

Веб-сайт:https://topcredit.ua/
Телефон:
  • 0 800 210 177
E-mail:info@topcredit.org.ua
Юр. адреса:04073, Київ, проспект Степана Бандери, 8
Час роботи підтримки:24/7
Свідоцтво про реєстрацію:ФК №1108 від 03.10.2018
Ліцензія Нацкомфінпослуг:№2195 від 13.12.2018

Написати коментар

Ваш email не буде опублікований.