Такса від CreditBox

Рівень довіри користувачів: 82.8%

Кредитний продукт «Такса» від CreditBox — мікропозики з максимальним терміном дії. Особливості кредитування, плюси оформлення, як отримати і оплатити позику, як продовжити термін дії договору, документи і контактні дані. Права на торгову марку Credit Box належать компанії ФК «Н. А. ГРУП ». Основний вид діяльності — мікрокредитування і видача споживчих кредитів. Свідоцтво про реєстрацію фінансової […]

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (оценок нет)
Loading...

Умови кредитування в компанії Такса від CreditBox

Термін видачі кредитувід 90 до 1080 днів
Перший кредит5000 грн
Сумавід 5000 до 100000 грн
Ставка новым клиентам0.24%
Ставка на повторний займ0.24%
Віквід 18 до 75 років
Час розгляду5-10 хв
Спосіб отримання грошей
На карту

Кредитний продукт «Такса» від CreditBox — мікропозики з максимальним терміном дії.
Особливості кредитування, плюси оформлення, як отримати і оплатити позику, як продовжити термін дії договору, документи і контактні дані.

Права на торгову марку Credit Box належать компанії ФК «Н. А. ГРУП ». Основний вид діяльності — мікрокредитування і видача споживчих кредитів. Свідоцтво про реєстрацію фінансової установи було видано в 2019 році. Споживачі мають можливість оформити позику онлайн і отримати кошти на банківську карту.

Особливості кредитування

Credit Box пропонує своїм клієнтам два основних кредитних продукту. Це Стандарт і Такса. Стандарт являє собою мікропозики зі звичайними умовами кредитування, а Такса на увазі видачу довгострокових грошових позик тривалістю до 36 місяців. Існує пільговий період – до 14 днів, протягом якого до позик застосовується знижена відсоткова ставка.

Плюси оформлення мікропозик в Credit Box

  • Швидкість схвалення заявок кредитної компанією – не більше 5 хвилин.
  • Можливість взяти в кредит велику грошову суму.
  • Імовірність отримання кредиту – 95%.
  • Автопролонгація за умови оплати відсотків.
  • Клієнти платять тільки за фактичні дні користування кредитом, при цьому можливе дострокове погашення без додаткових комісій.
  • Відсоткова ставка нижче, ніж у конкурентів, існує можливість оформлення першого кредиту під 0%.
  • Фінансова компанія не передзвонює позичальникові і його родичам. Рішення по заявці приймає алгоритм.
  • Всі умови прозорі, документи не містять закручених формулювань і не вводять користувача в оману.

Мінуси

  • Кредитна історія клієнта ретельно перевіряється. Якщо позичальник приховав непогашені кредити, в позику можуть відмовити.

Вимоги, які висуваються до клієнта

Кредит може отримати будь-який повнолітній громадянин України, незалежно від рівня доходу і соціального статусу. Позики видаються пенсіонерам у віці до 65 років.

Для оформлення позики потрібні:

  • паспорт або інший документ, що засвідчує особу;
  • ІПН;
  • карта VISA або MasterCard;
  • телефон;
  • e-mail;
  • доступ в Інтернет.

Як отримати кредит

Для початку необхідно зайти на сайт фінансової компанії – https://creditbox.in.ua. Клієнт повинен визначитися з вибором кредитного продукту – Стандарт або Такса. У постійних клієнтів оформлення мікропозик не займає довше 3 хвилин. Стільки часу їм знадобитися, щоб уточнити дату, суму і дочекатися рішення організації. Вхід в особистий кабінет знаходиться за стандартом в верхньому правому куті сайту. Для входу необхідно ввести логін (мобільний телефон) і пароль, який клієнт раніше вводив при реєстрації.

Новачкам доведеться витратити трохи більше часу для реєстрації та заповнення анкети. Алгоритм досить простий:

  • Уточнити умови кредитування

Подивитися умови позики можна на кредитному калькуляторі, який знаходиться в лівій верхній частині сайту. Тут користувач може побачити загальну суму до погашення і процентні ставки. Якщо термін кредитування більше 14 днів їх дві – пільгова і стандартна. Тому чим швидше клієнт погасить свій кредит, тим менше буде його переплата. Відсотки вважаються тільки за фактичні дні користування кредитними коштами. Знизу кредитного калькулятора користувач може подивитися паспорт кредиту, причому ще до моменту заповнення кредитної заявки. Цей документ простий і містить конкретну інформацію про процентні ставки і наслідки за невиплату позики.

  • Зареєструватися в кабінеті користувача

Після вибору кредитних умов клієнт натискає на кнопку «Оформити заявку» і переходить до реєстрації. Необхідно вказати свій номер телефону для отримання смс-коду і завершення реєстрації особистого кабінету. Пізніше клієнту треба буде придумати пароль для входу.

  • Заповнити кредитну заявку

Заявка схожа на звичайну анкету. При цьому залишати незаповнені поля клієнтові не рекомендується, оскільки це може вплинути на рішення по його позиці. Необхідно заповнити графи: особисті дані, соціальна інформація, адреса реєстрації (і проживання, якщо вони відрізняються). Клієнта просять надати правдиву інформацію про рівень свого доходу і розкрити кількість своїх поточних кредитних зобов’язань.

  • Верифікувати банківську карту

Для проходження перевірки потенційні позичальники повинні вказати номер карти, код на її зворотному боці і суму, яка була заблокована системою на її рахунку. Для цього на рахунку повинна знаходитися хоча б 1 гривня. Дізнатися заблоковану суму можна за допомогою смс-банкінгу або зателефонувавши на гарячу лінію свого банку. Вона вказана прямо на банківській картці зі зворотного боку. Після верифікації карта буде прив’язана до аккаунту клієнта. На неї надійдуть кошти в разі схвалення кредиту, також з її допомогою можна вносити платежі.

  • Підписати кредитний договір

Після заповнення всіх вкладок анкети і прив’язки банківської картки заявка відправляється на розгляд системою. Рішення приходить клієнту через кілька хвилин. Якщо рішення фінансової компанії затягується більше ніж на півгодини, можливі два варіанти: клієнт надав компанії неповну інформацію або в кредиті відмовлено.

Якщо заявка пройшла схвалення системою, клієнту приходить повідомлення по смс (іноді дублюється на електронну пошту). Далі необхідно переходити до підписання кредитного договору. Підписання відбувається дистанційно. Для цього мети використовують одноразовий ідентифікатор або електронний підпис, якщо вона є у клієнта. Одноразовий ідентифікатор представляє собою комбінацію символів і цифр, які клієнт отримує в смс. Після введення цифр залишиться тільки натиснути на слова «Підписати».
Після укладання угоди гроші миттєво перераховуються на банківську карту.

Як оплатити кредит

Для клієнтів Credit Box існує кілька варіантів оплати позики:

  • На сайті через особистий кабінет – перевагою такого способу буде швидкість, дистанційна оплата і миттєве зарахування коштів. Комісія за списання грошей з карти відсутня.
  • У терміналах EasyPay – для оплати необхідно знайти фінансову компанію за реквізитами або її логотипу.
  • Вводиться номер договору, ІПН платника і сума до оплати. Комісія сплачується за тарифами терміналу, зарахування коштів на рахунок МФО відбувається практично миттєво.
  • У терміналах City24 – оплата відбувається аналогічно.
  • У будь-якому банківському відділенні – комісія може бути досить великий, до того ж зарахування коштів може спізнюватися на кілька днів. Платникам рекомендується зберігати паперовий чек, щоб не виникли розбіжності з фінансовою компанією.
  • Через систему Приват24 – комісія з тарифів банку. При невеликих позиках вона невелика. Зарахування грошей також може відбуватися з невеликою затримкою.
    Через Укрпошту – комісія невелика, оплата здійснюється за реквізитами. Перерахування коштів може прийти в той же день або запізнитися на 1-2 дня. Планувати погашення краще заздалегідь.

Пролонгація позики

Щоб уникнути прострочень Credit Box пропонує клієнтам пролонгувати позику на той самий строк, на який він був оформлений раніше. Пролонгація відбувається автоматично, якщо позичальник сплатив всю суму відсотків, що набігли на даний період часу. Число пролонгацій може бути необмеженим, єдина умова – оплата відсотків. Пролонгація позички за пільговою процентною ставкою неможлива, відсотки зазвичай підвищується до базової ставки, з клієнтом підписується додаток до кредитного договору.

Клієнти також мають можливість часткового погашення кредиту і виплати всієї суми до закінчення терміну дії кредитного договору. Процентні ставки за новими законами України вважаються за фактичними днях користування кредитом.

Акції

Credit Box пропонує своїм клієнтам величезне число акцій, які надають новим позичальникам і постійним користувачам пільгові умови кредитування. Це і промокодом, що дають знижку до 80%, і процентні ставки в 0,25%.
Побачити діючі акції можна на сайті Credit Box на вкладці «Акції» (знаходиться вгорі).

Документи

Побачити основні документи компанії клієнти можуть в розділі «Обов’язкова інформація». Тут представлені:

  • зразок кредитного договору;
  • паспорт кредиту (на головній сторінці сайту під кредитним калькулятором);
  • зразки договорів для лізингу, факторингу і поручительства;
  • фінансова звітність компанії;
  • офіційні правила і програма лояльності.

Контактні дані

Адреса організації: 04211, м Київ, Оболонська набережна, 7, корпус 2.
ЄДРПОУ: 43240883.
Контактний телефон: 044 247 67 27.
Графік роботи техпідтримки: з 9.00 до 18.00 з понеділка по неділю.
E-mail: info@creditbox.in.ua
Зв’язок в соціальних мережах: Фейсбук, Інстаграм. Є групи в Вайбер і телеграм.

Онлайн чат: в нижньому правому куті. Для отримання відповіді на питання потрібно ввести номер телефону і слідувати підказкам чат-бота. Також можна зробити дзвінок на гарячу лінію за допомогою ноутбука, натиснувши на зображення телефонної трубки.

Відгуки клієнтів компанії

Ось кілька відгуків про роботу фінансової організації Credit Box.

Користувач під ніком Анна залишилася задоволена роботою компанії. Вона не змогла вчасно віддати кредит, але після швидкої виплати прострочення їй не тільки не відмовили в нову позику, але і надали пільговий відсоток.

Користувач під ніком Олександра Іванова вважає, що відсотки у фінансовій організації нормальні, заявки схвалюються швидко. Вона користувалася послугами Credit Box двічі.

Користувач під ніком Сергій також вважає умови від Credit Box хорошими. Йому також сподобалося те, що процес оформлення позики пройшов без проблем.

Контактна інформація

Веб-сайт:https://creditbox.in.ua/?view=landing
Телефон:
  • 044 247 67 27
E-mail:info@creditbox.in.ua
Юр. адреса:04211, г. Киев, Оболонская набережная, 7, корпус 2.
Час роботи підтримки:24/7
Ліцензія Нацкомфінпослуг:№ 2734 от 19.12.2019 г

Написати коментар

Ваш email не буде опублікований.